UPOZNAJTE WESTMAN ATELIER

Svjesna štetnog utjecaja na zdravlje konvencionalnih kozmetičkih proizvoda, u vječnoj sam potrazi za clean beauty brandovima, kojih, srećom, iz dana u dan ima sve više. Čini se kao da je to postao neki trend, što je jako dobro, ali i često zavaravajuće: natpisi na ambalaži poput “clean”, “natural”, “bio” itd. ponekad ne znače ništa i takvih proizvodi znaju biti puni štetnih stastojaka. Zato uvijek čitajte sastav!

Jer me često znate tražiti preporuku za clean šminku i kozmetiku, danas pišem o brandu čiste kozmetike čije proizvode koristim zadnjih godinu i pol i kojima sam oduševljena, a znam da nisam jedina. Riječ je o brandu Westman Atelier, čija je osnivačica svjetski poznata vizažistica Gucci Westman koja je radila za vodeće svjetske modne brandove poput Louis Vuittona i Oscara de la Rente, a objavljivana je u magazinima poput Voguea i Harpers Bazaara. Među njenim mnogobrojnim klijentima poznata su imena poput Jennifer Aniston, Anne Hathaway i Gwyneth Palthrow. Drugim riječima, s 20 godina iskustva, žena zna što radi.

Gucci je odrasla u Švedskoj, cijeli život je vegetarijanka posvećena holističkom načinu života, a pojam ljepote opisuje kao prirodnost, zdravi sjaj, čistoću i luksuz dostupan svima. Takve je proizvode i stvorila.

Westman Atelier u ponudi ima proizvode preparativne kozmetike, šminku, kistove i dodatke poput kozmetičkih torbica. Kao što sam spomenula, svi su proizvodi izrađeni od čistih prirodnih sastojaka, a ono malo sintetičkih sastojaka koji su baš neophodni za učinkovitost proizvoda, odobreni su i potpuno sigurni za nas. Ambalaža je luksuzna, minimalistička i kvalitetna, izrađena na održiv i ekološko prihvatljiv način.

Proizvodi su višeg cjenovnog ranga, no dobro su pigmentirani i jako dugo traju. Moje rumenilo, primjerice, traje skoro godinu dana. Proizvode možete kupiti u trgovini The Lab u Zagrebu i Beogradu ili preko njihove web stranice. Također, mogu se naručiti i preko stranice Niche Beauty koja šalje po cijeloj Europi. Ako ste ljubitelj prirodnog, nenametljivog i damskog izgleda, svakako vam preporučujem Westman Atelier.

Bisous,

Fée

*sadržaj ni na koji način nije sponzoriran, isključivo je moja osobna preporuka*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s