THE WEEKLY 5 #3

Nakon dugo vremena, moj dvotjedni izbor proizvoda i aktivnosti u kojima smo uživali.

  1. Luca, crtani film

Možda sam i nedovoljno govorila o tome koliko pazim na vrijeme koje klinci provode pred ekranima i kakav sadržaj konzumiraju. Ukratko, preko tjedna nema TV-a, a vikendom pogledaju jedan dugometražni (crtani) film. Znam da nekome to zvuči prestrogo, no previše puta sam se uvjerila koliko ekrani štete djeci i koliko loše utječu na njihovo ponašanje, tako da se toga držimo. Nedavno su gledali crtani film pod nazivom Luca, o dječaku koji se u vodi pretvara u simpatično morsko čudovište (metafora za različitost). Predivan film o prijateljstvu i prihvaćanju, s predivnim prizorima talijanskog krajolika i kulture. U ovome će uživati u djeca i roditelji.

2. Organski čaj The Big Sleep

Otkad ne pijem kavu, u stalnoj sam potrazi i isprobavanju čajeva bez kofeina pa sam tako nedavno kupila čaj čiji me naziv privukao. Kamilica, valerian, cimet, naranča – jako ukusna kombinacija prije spavanja. Volim ga piti dok čitam i ne znam je li do čaja ili aktivnog stila života (momlife), ali jako dobro spavam.

3. Anine Bing sweatshirt

Malo me i sram priznati koliko puta sam nosila ovaj sweatshirt otkad sam ga kupila. U ovom slučaju fraza “ne skidam se iz njega” nije nimalo pretjerana. Sweatshirt je od čistog pamuka, oversized kroja koji savršeno stoji u struku i rukama, opušteno, ali ne previše, nego onako taman. Razumjet će oni koji vole nositi oversized. Nosim ga na tajice i tenisice, traperice i loaferice ili čizmice. Ako ste razmišljali o kupovini kod Anine Bing, go for it. Po mojem mišljenju, kvaliteta apsolutno opravdava cijenu.

4. New Balance 530

Još jedan odjevni predmet koji savršeno podržava moj momlife životni stil. Nevjerojatno udobne i chic, New Balance tenisice koje ću vjerojatno nositi dok se ne raspadnu. Obožavam odjevne predmete koji se lako kombiniraju, ove tenisice su definitivno takve. Na tajice, traperice, cargo hlače, na sportsku jaknicu, baloner i kaput, apsolutno svakoj kombinaciji daju neku opuštenost i jednostavnost. Jesam li spomenula da su izuzetno udobne?

5. Teina radionica Mudrost ženskog tijela

Teu već dugo pratim na instagramu (ako je ne pratite, puno propuštate), i puuuuno toga sam od nje naučila, prije svega o ženskom zdravlju. Zahvaljujući njoj, prvi put sam počela zapažati promjene u sebi tijekom menstrualnog ciklusa, prvi put sam si dozvolila odmor kad mi je bio potreban. Kad je organizirala prvu radionicu o ženskom zdravlju, osjetila sam želju da nadogradim svoje znanje i još bolje upoznam sebe. Ako ste, kao i ja, naučili gledati na određene faze ciklusa kao nešto što vas ometa u normalnom životu, kao neku smetnju, ili ako imate problem povezan s menstrualnim ciklusom, od srca preporučam Teinu radionicu. Imam i dobru vijest: nova runda počinje 1.5., a Tea prima prijave od sutra! Sve informacije naći ćete na njenom instagram profilu.

Bisous,

Fée

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s