WISH LISTA: KUPAĆI KOSTIMI

Iako se do nedavno činilo da neće doći nikada, ljeto je tu, odmor je isplaniran, bukiran, ostaje samo osvježiti ljetnu garderobu i odabrati navažniji komad sezone: kupaći kostim. Složila sam popis nekih svojih favorita, neke već duže vrijeme želim, neke sam nedavno otkrila, a svi imaju jednu stvar zajedničku: namjeravam ih nositi godinama. Težim modernoj klasici, nečemu u čemu ću se osjećati super i što će mi, kao mami koja na plaži ne leži nego trči za djecom, biti praktično. Unatoč tome, ne želim se osjećati kao baka, jer to nisam, želim se osjećati ženstveno i lijepo. Škicnite malo i napišite mi koji se vama sviđaju i je li se koji već našao u vašem kovčegu.

ZIMMERMAN

Krećemo s klasikom koji izgleda bolje uživo nego na slici. Oduševljena sam Zimmermanovom kvalitetom i zato mi je njihov kupaći kostim velika želja. Ovaj se zove Moonshine Frill Bikini, ima prepoznatljiv uzorak, gaćice na vezanje (što osobno preferiram) i ženstveni volan na gornjem dijelu.

Jesam već spomenula da volim Zimmerman? Zato još jedan njihov kostim na wish listi, i to jednodijelni koji je toliko lijep da ne garantiram da ga ne bih nosila kao komad odjeće. 😁 Zove se Pattie Cut Out Frill, ukrašen je volanima i divne je plave boje, za koji bih ovako sa slike rekla da se sjaji na suncu. Divan je!

PEAU

Kad domaće cure dizajniraju nešto ovako dobro i moćno, grijeh bi ih bio ignorirati. Uvjerljivo najseksi kostimi koje sam vidjela za koje bi možda netko rekao da nisu za mamu troje djece, ali ja sam si odavno obećala da se nikad neću zamarati time i da ću uvijek nositi ono u čemu se ja osjećam super. A u ovom bih se kostimu osjećala kao milijun dolara. Iskreno ne znam koji bih od ova dva odabrala: Peau Original ili Jungle Jane?🔥❤️

CHANEL

Vječna klasika je drugo ime modne kuće Chanel, a takav je i ovaj predivan kupaći kostim. Gornji dio nalik topiću, donji dio visokog struka, jednostavno, minimalistički, kupaći kostim za zauvijek.

MARYSIA

Ne mogu si pomoći, crni kupaći kostimi su mi uvijek najljepši, a slaba sam i na scallop rub na odjeći. Ovaj kostim, dakle, kod mene zadovoljava sve kategorije. Gaćice dolaze u više modela i možete ih sami kombinirati.

A’MARIE

Još jedan domaći brand, poznat po ženstvenim komadima od kvalitetnih materijala. Koliko je samo divna kolekcija kupaćih kostima! Svi su od recikliranih vlakana, a ja opet ne znam koji bih odabrala: ženstveni uzorak Letizia kaktus ili jednodijelni Menina Jade u predivnoj zelenoj boji.

Bisous,

Fée

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s