THE WEEKLY FIVE: MAJČIN DAN

Ovaj tjedan redoviti post zvan The Weekly Five posvećujem Majčinom danu i donosim vam 5 filmova koje morate pogledati sa svojim majkama ili djecom.

  1. Priča o prvaku (The Blind Side)

Film koji je Sandri Bullock donio nagradu Oscar za najbolju glavnu žensku ulogu. Priča koja govori o snazi, odlučnosti, nesebičnosti i ljubavi neobioloških majki. Meni jedan od najdražih filmova.

2. Mamma Mia

Film, odnosno mjuzikl, govori o odnosu između majke i kćeri. Genijalna Meryl Streep u ulozi otkačene hippie mame, predivni prizori Mediterana, odlična glazba, puno pjesme i plesa. Zagarantirana zabava.

3. Lion

Kako izgleda kad sudbina razdvoji sina od majke koji se nakon dugo godina ponovno susreću? Saznajte u ovom fenomenalnom filmu koji slama srca i dira svaku stanicu. Talentirani Dev Patel oduševit će vas u ulozi izgubljenog sina. Ne zaboravite pripremiti maramice!

4. Erin Brokovich

Istinita priča o ženi koja je kao samohrana majka troje djece samostalno sastavila i dobila slučaj na sudu protiv velike kompanije optužne za kontaminaciju vode. Film o odlučnosti i hrabrosti, o borbi i požrtvovnosti koji je Juliji Roberts donio nagradu Oscar za glavnu ulogu.

5. Maćeha (Stepmom)

Još jedan film Julije Robert i briljantne Susan Sarandon koja glumi majku koja ne uspijeva prihvatiti činjenicu da će njeno mjesto uskoro preuzeti druga žena. Tužan i emocijama nabijen film pun preobrata.

Koji film biste svakako dodali na popis?

Bisous,

Fée

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s