WHAT’S IN MY BEACH BAG (mom edition)

Znate one youtube videe “what’s in my bag?” Ja ih obožavam. 🙈😁 Volim zavirivati u tuđe torbe i saznati što se krije u njima, stoga sam odlučila napisati blog post na tu temu. Dakle, what’s in my beach bag, mom edition. 😂

Popis stvari u mojoj torbi za plažu poprilično je kratak, jednostavno nisam mama moja vuče na plažu tisuću lopatica, bagera, autića i luftića. I tu se vodim za onime što sam već tisuću puta zaključila, a to je da previše igračaka i aktivnosti djecu čini nervoznom i da se u takvim slučajevima zapravo uopće ne igraju. Osim toga, imaju more, kamenčiće, školjkice i društvo… Što im više treba?

Krenimo redom.

1. Obavezna krema sa zaštitnim faktorom 50. Kad sam saznala koliko štetnih sastojaka imaju kreme za sunčanje te da su zbog sastava štetnije od samog sunca, ovo je jedina krema koju koristimo. Neutralnog je mirisa, hranjiva, vodootporna i sigurna za kožu velikih i malih!

2. Zbog ovog spreja za lice svako malo netko viri iz moje torbe. 😂 Toliko je divan i miristan, fino hidratizira kožu lica. Ljeti treba posebnu pozornost obratiti na hidrataciju kože iznutra i izvana, stoga je sprej za lice obavezno uvijek sa mnom. Inače se prodaje u većoj ambalaži, a ovu malu bočicu sam nedavno kupila na aerodromu i baš mi je praktična za torbu. Čim ga potrošim, imam u pripremi hidrolat ružmarina od Young Livinga, koji ću uvesti u svoju dnevnu njegu.

3. Moje obožavano ulje za kosu koje štiti od sunca i isušivanja i zbog kojeg se svi čude kako mi je kosa zdrava i sjajna nakon povratka s mora. Ujutro kad dođemo na plažu, nanesem ga po cijeloj dužini kose, posebno pazeći na vrhove, te kosu svežem u rep ili punđu.

4. Knjiga, nikamo bez knjige. Trenutno čitam Priču o jednoj obitelji. Malo se mučim s njom, jer je radnja dosta spora, ali čini mi se da se prema kraju zahuktava.

5. Novac za kavu ili mušku pivu u jedinom kafiću u našem selu koji se nalazi baš na plaži. Simpatični konobari nose nam cugu na ručnik, ponekad i za cijelu plažu – toliko nas je malo! Teški luksuz, kažem vam. 🤩

6. Sunčane naočale. Klinci vole svoje Izipizi naočale koje smo nabavili u dućanu Lafaboo, stvarno su neuništive. Kod mene se izmjenjuju klasične crne Michael Kors i ove okrugle Gucci.

7. Naočale za ronjenje. Moja djeca ne vole rukavice, kolutove i luftiće pa je ovo jedini plivački rekvizit koji nosimo.

8. Pelene za plivanje

9. Ručnici, divni, mekani od Liewooda iz dućana Mali zakladi. Plavi za Roka, rozi za Kiaru.

10. Boce s vodom. Bez njih ljeti nikamo ne idemo i ove su stvarno najbolje koje smo ikada imali! Zadržavaju temperaturu, lagane su, jednostavne za korištenje, ne prolijevaju vodu… Također su marke Liewood iz dućana Mali zakladi. I opet, plava za Roka, roza za Kiaru.

11. Kantice za igranje u plićaku. Ove su silikonske, savitljive i ne zauzimaju puno mjesta tako da imamo dva kompleta. I nisu li najljepše koje ste ikad vidjeli? 😍

I to je to! Sve stane u Piccola Creations torbu koja je već drugo ljeto naš vjerni pratitelj.

Bez čega vi ne idete na plažu?

Bisous, Fée

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s